étel
Mediterrán kréker recept
Teljes kiőrlésű lisztből készült, finom és könnyű ropogtatni való, ha egy egészségesebb rágcsára vágyunk.
Vírussal fertőzött paradicsomot találtak
Csúnya fertőzés sújtja a paradicsomokat hazánkban is, ám a vírus emberre nem jelent veszélyt.
Recept: Így készül a legfinomabb zabkeksz
Receptekből sosem elég. Pláne ha az gyors és könnyű. A házi zabkekszet mi is könnyen elkészíthetjük otthon. Mutatjuk hogyan.
Ne dobjuk ki a zöldség héját, még használhatjuk
A zöldségek héját és egyéb megmaradt ételmaradékokat nem mindig érdemes kidobni, ugyanis akár újra fel is használhatjuk őket egyéb kreatív módokon.
Ettől a zöldségtől sokkal fiatalabbnak tűnik a bőr
Néha egyszerű házi praktikákkal is sokat lehet tenni a fiatalosabb megjelenés érdekében, ráadásul a megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk.
Ezért kell még melegen betenni az ételt a hűtőbe
Régóta úgy tudjuk, az a szabály, hogy ételt csak hidegen teszünk a hűtőbe, forrón soha. De biztos, hogy ez így a helyes?
Ezeket az ételeket soha nem rendelik a szakácsok az éttermekben
Sem a napi ajánlatból, sem a csirkéből nem érdemes rendelni.
Megdőlt egy tévhit! – Rizsital termékteszt a Tudatos Vásárlóktól
Van, aki etikai-állatvédelmi okokból dönt úgy, hogy növényi „tejet” fogyaszt inkább, míg van, aki egészségügyi okokból kifolyólag. Míg másoknak egyszerűen csak ízlik. A WEBBeteg.hu cikkéből kiderül van-e olyan amit jobb, ha nem fogyasztunk?
Ezeket sosem szabad rendelni étteremben
Vannak olyan ételek, amiket javasolt inkább elkerülni egy vendéglőben.