hírek

Újbuda önkormányzata a HPV vírus ellen

Lezárult volna tegnap az Újbuda önkormányzata által kiírt „HPV fertőzés prevencióhoz vakcina beszerzés” közbeszerzési eljárás pályázati szakasza, azonban az egyik terméket képviselő cég jogorvoslati eljárást kezdeményezett az önkormányzat közbeszerzésével kapcsolatban.
2009.10.29. Hírek

Decemberre összeomlik a kórház?

A Heves megyei önkormányzat tulajdonában és üzemeltetésében lévő Markhot Ferenc Kórház augusztustól működik egyszemélyes Kft.-ként. Az új céget akkor 10 millió forintos alaptőkével és 20 milliós tagi kölcsönnel kezdte üzemeltetni az önkormányzat. Mostanra 240 millió forintos hiányt jeleznek előre decemberig.
2009.10.29. Hírek

Növekedett a Bayer értékesítése

A Bayer gyógyszergyártó vállalat kedden bejelentette, hogy gyógyszerészeti egységének harmadik negyedévi értékesítése 3 %-kal, 2,5 milliárd €-ra (3,7 milliárd USD) növekedett az előző év azonos időszakához képest.
2009.10.28. Hírek

Egyesül a Merck & Co. és a Schering-Plough

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Merck & Co. és a Schering-Plough tervezett, 41,1 milliárd USD értékű egyesülését, miután tisztázódott, hogy a tranzakció nem gátolná jelentősen a versenyt Európában.
2009.10.27. Hírek

Tervezz, ha tudsz!

Pár hete még a visszatérő bázisfinanszírozásról írtam. Szeptember közepén még az Országos Egészségbiztosítási Pénztár helyi dolgozói is az új típusú, bár régebben már alkalmazott, finanszírozásról szóló jogszabályokat, utasításokat várták.
2009.10.27. Hírek