hírek

A Dainippon Sumitomo felvásárolhatja a Sepracort

Meg nem nevezett források alapján a Nikkei üzleti hírújság arról számolt be, hogy a Dainippon Sumitomo gyógyszeripari cég 250 milliárd japán yen (2.7 milliárd USD) értékben tervezi felvásárolni a Sepracor vállalatot.
2009.09.03. Hírek

A Pfizer megszerezheti a brazil Neo Quimica generikus gyógyszergyártót

Meg nem nevezett források alapján egy brazil újság azt közölte, hogy a Pfizer gyógyszergyártó vállalat nemsokára befejezi a tárgyalásokat a Neo Quimica gyógyszergyártóval. Ha megállapodás születik, a Pfizer valószínűleg közel 1 milliárd brazil reias értékben (525 millió USD) vásárolná fel a brazil generikus gyógyszergyártót.
2009.09.03. Hírek

Korányi-intézet: változatlan a betegellátás

Az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet főigazgatója cáfolja, hogy megszűnt volna az intézményben a cisztás fibrózisos betegek kezelése; az intézményvezető ezt közleményben tudatta kedden az MTI-vel.
2009.09.03. Hírek

Szüreti sokadalom a Szentendrei Skanzenben

A finom borokon kívül a Dunakanyar nemzetiségei is bemutatkoznak szeptember 5-én és 6-án a Szentendrei Skanzenben immár hatodik alkalommal sorra kerülő szüreti sokadalmon – tudta meg az MTI Takách Zsuzsannától, a szabadtéri néprajzi múzeum kommunikációs tanácsadójától. A színes kavalkádra 5-8000 látogatót várnak.
2009.09.03. Hírek