hírek

Ez a cigi nem ugyanaz a cigi

A dohánygyárak folyamatosan változtatják termékeik kinézetét és összetevőit, akkor is, ha ezekkel a változtatásokkal megszegik az egyes termékek módosítására vonatkozó szabályokat és irányelveket - állítják a Harvard Egyetem Közegészségügyi Iskolájának kutatói.
2009.06.29. Hírek

Elkészült a biatorbágyi egészségház

Elkészült, de betegeket csak augusztus végén fogad a biatorbágyi egészségház. Az intézményt vasárnap avatják fel - közölte az MTI-vel a település polgármestere pénteken.
2009.06.29. Hírek

Súlyos pénzügyi helyzetben a szekszárdi kórház

Egymilliárd forintos hiánya lehet év végére a szekszárdi Balassa János Kórháznak, így elképzelhető, hogy az intézmény már nem tud bért fizetni a dolgozóknak szeptemberben - mondta a kórház igazgatója pénteken a Tolna megyei közgyűlés előtt.
2009.06.29. Hírek

Kenyában lesz oktatókórháza a Pécsi Tudományegyetemnek

A kenyai Eldoret városában lesz oktatókórháza ősztől a Pécsi Tudományegyetemnek (PTE); a képzést, a gyógyítást és a kutatást szolgáló, első ilyen jellegű magyarországi kezdeményezésről szóló együttműködési szerződést pénteken írták alá a baranyai megyeszékhelyen.
2009.06.29. Hírek

Kismamák ultrahang nélkül

Nincs CT a sürgősségi ellátóhelyek 23 százalékában, a terhesgondozást végző intézmények tíz százalékában pedig nincs ultrahang - írja a Magyar Nemzet az Egészségbiztosítási Felügyelet (EBF) adataira hivatkozva.
2009.06.29. Hírek

Gyógyszeripari központ nyílt Budapesten

Több millió dollár beruházással épült kutatóközpontot adott át az amerikai AMRI gyógyszeripari cég magyarországi leányvállalata Budapesten szerdán, tudatja a Budapest portál.
2009.06.26. Hírek