hírek

A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle

9 tanulságos ábrán a magyarok egészségi állapota. Zuhanórepülésben az egészségügyi képzés? Ismét kiváló lett a Heim Pál kórház. Megkezdte munkáját az influenza figyelőszolgálat. Zárt osztály az elmebeteg gyilkosoknak. Újabb pályázat nyílt meg háziorvosi praxisközösségeknek. Egyedülálló iskola-egészségügyi központ Debrecenben. - Többek között ezek voltak a hét hírei az egészségügyben.
2019.10.19. Hírek

Zárt osztály az elmebeteg gyilkosoknak

Az elmebeteg gyilkosok visszaesésének megelőzése érdekében hamarosan megváltoznak a mentális betegségekben szenvedő emberekre vonatkozó előírások, és megjelenik az ellátórendszerben az úgynevezett ambuláns kötelező gyógykezelés – tudta meg a Hír TV.
2019.10.15. Hírek

A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle

Így ürültek ki a háziorvosi praxisok 2010 óta. Jubileumi gyémánt és arany díszokleveleket adtak át a FOK-on. Visszaélnek a Semmelweis Egyetem professzorának nevével. Elhunyt Dr. Lukács Tóth Gyula Főorvos. Átadták a II. sz. gyermekklinika hemato-onkológiai osztályát. Világszínvonalú idegsebészeti műtőket adtak át Szegeden. - Többek között ezek voltak a hét hírei az egészségügyben.
2019.10.12. Hírek