hírek

Folytatódik a Legyél hős! program

Folytatódik az Országos Mentőszolgálat Legyél hős! elnevezésű önkéntes programja - mondta Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.
2019.08.26. Hírek

A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle

Roska Botond neurobiológus kapta a Magyar Szent István-rend kitüntetést. Még lehet szavazni a gyógyszertári asszisztensi díjra. Heten lettek címzetes főorvosok Dévaványán. Egy orvos is megkapta a Boldog Gizella-díjat. Budapest legnagyobb egészségügyi beruházása a terv szerint halad. Kórházlelkészi szolgálatot indított az egyházmegye. - Többek között ezek voltak a hét hírei az egészségügyben.
2019.08.24. Hírek

Heten lettek címzetes főorvosok Dévaványán

Akik legalább 20 éven keresztül folyamatosan látták el feladatukat a városban, címzetes főorvosi címet adományoztak. Az ünnepi ülés alkalmából további elismeréseket is átadtak - tudósított a beol.hu.
2019.08.22. Hírek

Még lehet szavazni a gyógyszertári asszisztensi díjra

A Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díjat 2017-ben az Egis Gyógyszergyár Zrt. alapította azzal a céllal, hogy elismerjék a szakmailag jól felkészült, lelkiismeretes gyógyszertári asszisztensek kiemelkedő szakmai és gyakorlati tevékenységét.
2019.08.21. Hírek

Durva gyógyszerválságot hozhat a rendezetlen Brexit

Ahogy vészesen közeledik a Brexit határnapja – a jelenlegi felállás szerint október 31-e -, egészségügyi szakértők arra figyelmeztetnek, hogy súlyos gyógyszerhiányt okozhat Európában, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.
2019.08.19. Hírek

A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle

Jövőre 3,8 milliárddal több jut gyógyászati segédeszközökre.Rendet kell tenni a kórházak gazdálkodásában. A szakdolgozói hiánynak az egészségük látja kárát. Az anyaságért való küzdelem etikája. Világújdonságnak számító implantátum a Debreceni Egyetemen. Életmentő eszközöket kapnak a rimóciak. Csak papíron emeltek a mentősök bérén. Ágyipoloska-invázió borzolja a kedélyeket. Miskolcon is ingyen kezelik a HIV-fertőzötteket. - Többek között ezek voltak a hét hírei az egészségügyben.
2019.08.17. Hírek