hírek

Ingyenes hepatitis C-szűrés lesz az országban több helyen

A Vírusos Májbetegek Országos Egyesülete (Vimor) szeptember 15-én, szombaton országos szűrést szervez a hepatitis C vírussal fertőzöttek felderítésére; a rizikó-felméréssel és felvilágosítással egybekötött szűrés gyors, ingyenes és anonim.
2018.09.12. Hírek

A kutyák öregedését vizsgálják az ELTE kutatói

Legfontosabb megállapításaik között szerepel, hogy az ebek várható élettartama a fajta és a méret mellett egyéb tényezőktől is függ, ilyen például a táplálkozás, az életmód vagy a genetika, valamint a kutyát élete során érő traumatikus események.
2018.09.10. Hírek

A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle

Zacher Gábor beadta felmondását. Fordulat a Honvédkórház ügyében? Felmondta a túlmunkát 112 orvos. Őrült tempóban fogynak a háziorvosok. Keményebb fellépés az álgyógyítók ellen. Folytatódik a felmondási hullám. Az egészségügytől félünk, nem a bevándorlástól. A magyarok csaknem fele beteg. Aggasztó látlelet! - Többek között ezek voltak a hét hírei az egészségügyben.
2018.09.08. Hírek

Ez tényleg egy működő kórház! - Videó

De megvan az oka, amiért így néz ki. A budapesti Kútvölgyit két éve kezdték felújítani, de jogviták miatt így maradt, pedig elvileg megvan a pénz befejezésre. Ettől még belül minden nap működik a kórház.
2018.09.07. Hírek