hírek

Politikai üggyé vált a hasmenésjárvány Németországban

Politikai üggyé vált a hasmenésjárvány Németországban. Az ellenzéki szociáldemokraták és a Zöldek kedden tehetetlenséggel és késlekedéssel vádolták a kormányt, mindenekelőtt a mezőgazdasági és az egészségügyi minisztert. A két ellenzéki párt rendkívüli parlamenti tanácskozást követelt a több hete tartó, súlyos járvány elleni harc koordinálására.
2011.06.07. Hírek

Mit mutat a boka/kar indexe?

Tudja Ön, hogy a bokán és karon mért vérnyomás indexe mutatja meg igazán, hogy ereinek egészsége, vérnyomása rendben van-e? Nos, egyre többen szereznek erről tudomást, ugyanis az öt évvel ezelőtt kezdődött ÉRV program éppen ezt célozza.
2011.06.07. Hírek

Magyar Nemzet - Rekord közeli műhibaperes kártérítés

Újabb, kamatokkal és egyéb tételekkel együtt százmillió forintot meghaladó kártérítést és további közel havi félmillió forintos járadékot ítélt meg egy műhibaperben a bíróság az egyik fővárosi kórházzal szemben - írta a Magyar Nemzet kedden.
2011.06.07. Hírek

Túl sok kalcium nem teszi erősebbé a csontokat

A lehető legkevesebb kalciumot fogyasztó, korosodó nők csontja törik a leggyakrabban, ám a kalciumadag emelése bizonyos szint fölé már nem csökkenti a kockázatot - mutatta ki svéd kutatók vizsgálata, amelynek eredményeit a British Medical Journal közölte.
2011.06.06. Hírek