hírek

Vörösboros sztent a szív védelmére

Nemcsak a mértékletes borivás tesz jót az egészségnek: egy amerikai vizsgálat szerint a vörösbor néhány hatóanyaga közvetlenül a szűkült koszorúérbe juttatva is igen eredményes - hangzott el az Amerikai Szív Szövetség kongresszusán.
2011.05.12. Hírek

EU-elnökség - Uniós biztos: az egészség nem ismer határokat

Az egészség nem ismer határokat, ezért az uniós tagállamoknak minél szorosabban együtt kell működniük egészségügyi rendszereik hatékonyabbá tételében, a tapasztalatcserében - mondta John Dalli egészségügyért és fogyasztóvédelemért felelős biztos kedden Budapesten.
2011.05.11. Hírek

OS - Nagyobb önállóság és gyakorlatiasabb képzés a szülésznőknek

A bába és szülésznői szakma aktuális kihívásait vitatták meg a résztvevők sajtónyilvános képviselői meghallgatáson május 10-én. A meghallgatást Ékes Ilona képviselőasszony (FIDESZ) azért kezdeményezte, hogy az érintettek elmondhassák véleményüket a hazai szülészeti gyakorlattal, és a nemrégiben elfogadott otthonszülést szabályozó törvénnyel kapcsolatban.
2011.05.11. Hírek

A Hybridbox megállapodása az I-QRS Kft. egészségügyi eszközről

A Hybridbox Médiainformatikai Nyrt. leányvállalata, a HomeSys Media Kft. megállapodott a budapesti I-QRS International Kft.-vel arról, hogy ez utóbbi által fejlesztett egészségügyi szenzort (chest belt) hibrid televízióra alkalmazzák és a közösen lépnek piacra vele - közölte a Hybridbox a BÉT honlapján.
2011.05.11. Hírek