hírek

A jegelés lassíthatja a sérülések gyógyulását

A zúzódások és rándulások jegelése lassíthatja gyógyulásukat, mert akadályozza egyes kulcsfontosságú hormonok felszabadulását - idézte kedden amerikai kutatók megállapítását a The Telegraph című brit napilap (http://www.telegraph.co.uk).
2010.10.29. Hírek

A VPOP házkutatást tartott az Omninvest Kft.-nél

Házkutatást tartott a Vám és Pénzügyőrség (VPOP) Omninvest Oltóanyag kft. székhelyén. A pénzügyőrök több kötetnyi, köztük a H1N1 oltóanyag kifejlesztésével és a gyártással kapcsolatos dokumentumot foglaltak le a cég székhelyén - számolt be az MTV szerda esti híradójában.
2010.10.28. Hírek

A patikák negyede veszteséges

A gyógyszertári vállalkozások csaknem 26 százaléka veszteséges, e vállalkozások összes vesztesége meghaladja a 6 milliárd forintot - olvasható a Gazdaságkutató Intézet Egészségügykutató Intézete (GKI-EKI) tanulmányában, amelyet a Gazdasági Versenyhivatal részére készített, és annak a honlapján jelent meg.
2010.10.28. Hírek

Egyre nagyobb az igény a bohócdoktorokra

Egyre nagyobb az igény a kórházban kezelt gyermekek gyógyulását, stresszoldását segítő bohócdoktorokra a hazai egészségügyi intézményekben, de e sajátos terápia térhódítása az anyagi lehetőségek függvénye.
2010.10.28. Hírek