hírek

Afganisztán - Agysérülés okozta a magyar katona halálát

Súlyos agysérülések okozták az Afganisztánban megsebesült, kedd reggel elhunyt magyar katona, Kolozsvári György halálát - mondta Grósz Andor, a budapesti Honvéd Kórház megbízott főigazgatója Hende Csaba honvédelmi miniszterrel és Benkő Tibor vezérkari főnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján, az Afganisztánból hazatért katonák visszafogadó ünnepsége után a tatai laktanyában.
2010.09.08. Hírek

A Jobbik fokozottan védené az egészségügyi dolgozókat

A Jobbik üdvözli azt az egészségügyi kormányzati kezdeményezést, hogy a törvény jobban védje az egészségügyi ágazatban dolgozókat a különféle atrocitások ellen - mondta Gyenes Géza, a párt országgyűlési képviselője, a parlament egészségügyi bizottságának alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
2010.09.07. Hírek

Nyolcéves a legfiatalabb pszichopata gyilkos

A gyermekek körében is megfigyelhető a pszichopata bűnözés, az úgynevezett zöldfülű pszichopátia, ami nagyon súlyos, visszafordíthatatlan kórkép, és már 8 éves kortól megfigyelték a szakemberek - jelentette ki Ranschburg Jenő pszichológus, akit gyermekek által az utóbbi időkben elkövetett gyilkosságok kapcsán kérdezett az MTI.
2010.09.07. Hírek

Jelentős hiányt okozott a gazdasági válság az E-Alapnál

A gazdasági válság jelentős hiányt okozott az Egészségbiztosítási Alapnál (E-Alap) - derült ki az Országgyűlés egészségügyi bizottságának hétfői ülésén, amelyen a grémium általános vitára alkalmasnak találta a 2009. évi zárszámadásról szóló törvénytervezetet.
2010.09.07. Hírek