hírek

Tíz tonna hamis gyógyszer foglaltak le

Több mint nyolcvan embert letartóztattak és legalább tíz tonna hamis vagy illegálisan előállított gyógyszert foglaltak le július 1. óta öt kelet-afrikai országban - jelentette be az Interpol.
2010.08.27. Hírek

Ikerterhessége alatt diagnosztizáltak emlődaganatot egy nőnél

Már túl van a sikeres műtéten az az asszony, akinél ikerterhessége közepén diagnosztizáltak emlőrákot. Hamarosan kemoterápiás kezelését is megkezdik, s az orvosok reményei szerint csak a kezelés végén születnek majd meg a babák - közölte az Országos Onkológiai Intézet (OOI) csütörtökön az MTI-vel.
2010.08.27. Hírek

Havi hatmillió az OPNI őrzési költsége

Még az idén rendeződhet a két évvel ezelőtt megszüntetett Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) Hűvösvölgyi úti ingatlanának sorsa. Jelenleg az ingatlan használati jogokkal terhelt, ráadásul a CIB Bank tulajdonában álló MRI-berendezés is elszállításra vár - ismerteti a Napi Gazdaság pénteki száma.
2010.08.27. Hírek

Visszavonták a hévízi gyógyfürdő fejlesztési támogatását

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség visszavonta a hévízi gyógyfürdő fejlesztéséhez nyújtott mintegy másfél milliárd forintos támogatását, mert a fürdő üzemeltetője másfél év alatt nem teljesítette az előírt feltételeket - tájékoztatta az MTI-t a regionális szervezet.
2010.08.27. Hírek